Årsmöte 2022

Söndagen den 6 februari efter gudstjänsten kl 10, kommer vi att genomföra församlingens årsmöte. I år hoppas vi verkligen att vi inte ska behöva göra det via digitala kanaler utan ses fysiskt i kyrkan.

Förstärkt kyrkkaffe med smörgås serveras innan årsmötet. Vill du delta ber vi att du anmäler det i det här formuläret, klicka på länken.

Årsmöteshandlingar kommer att finnas i kyrkan senast en vecka före årsmötet. De kommer även att löpande publiceras här på hemsidan. Klicka på den här länken: årsmöteshandlingar 2022. För att komma åt dem krävs ett lösenord. Du som är medlem har fått information om vilket det är i utskick. Du kan också få det genom att kontakta ordförande Pär Lindar, 070-311 21 21 eller par.lindar@gmail.com.