Stickcafé

Du som tycker om att sticka, virka, sy eller hålla på med något annat handarbete är välkommen till vårt stickcafé. Vi handarbetar, samtalar & fikar ett enkelt fika. Kom med de gånger du kan och vill! Vi träffas tisdagar 18.30-20.00 varannan vecka (jämna veckor).

PRAT OCH PROMENAD

Välkommen att prata och promenera med några andra på torsdag förmiddagar kl 10. Vi träffas vid Ekbackskyrkan Apoteksgatan och  promenerar i lugn takt så långt vi orkar, ca 3 km. Ta med lite fika så stannar vi på vägen och rastar.

Målargrupp

Vi är ett gäng 13-14 st som sitter och målar måndagar mellan 9.30-12.00. Kaffepaus varje gång förstås. Vi målar i akvarell mest, utan krav. Det finns plats för fler, så välkommen att vara med. Vi saknar herrar, och vi är inte farliga, så välkommen!

Stickcafé

Frälsarkrans

Öppen kyrka

Öppet kyrka med kransarna: Torsdag 7 okt kl 10-13 återupptar vi Öppet kyrka, några timmars gemenskap i Ekbackskyrkan. Där får du möjlighet att gå en promenad tillsammans med andra i centrala Vingåker kl 10. Därefter är du välkommen att följa med in i kyrkan för en stunds samtal och andakt...