Ekbackskyrkan 100 år

Vår kyrka invigdes och togs i bruk för 100 år sedan. Det vill vi uppmärksamma och fira. Lördag 31 augusti och söndag 1 september blir det jubileumshelg. Vi tror också att det kan bli en återvändarhelg där många som inte längre bor i Vingåker kan få komma åter och uppleva gamla minnen.

På lördag em kl 14 blir det en gårdsfest med scouttema. Senare under kvällen en festkväll. På söndag firar vi gudstjänst kl 11 (vi börjar senare än vi brukar för att tillresande inte ska behöva resa allt för tidigt). Efter gudstjänsten kl 14 äter vi lunch på Hjälmargården.

Vi hoppas på många gäster och medverkande från både förr och nu!

Vi ser helst att du anmäler dig till de olika aktiviteterna du vill delta i. Till lunchen på Hjälmargården är anmälan obligatorisk. Du kan anmäla dig genom att klicka på den här länken till anmälningsformuläret. Du kan också anmäla dig på en lista som finns i Ekbackskyrkan.

Vill du sjunga i vår jubileumskör? Läs mer om det i församlingsbladet. Sprid inbjudan till vänner och bekanta.