Sommarens verksamhet

Äntligen är sommaren här och vi börjar se slutet på den eländiga Coronapandemin. I Ekbackskyrkan smyger vi igång verksamheten försiktigt. I kalendern kan du se vilka aktiviteter som vi planerar under sommaren. Varannan söndag kommer vi att ha en sommarandakt i kyrkan kl 17, ibland kanske utomhus beroende på väder. Ta gärna med en egen fikakorg så kan gemenskapen fortsätta efter andakten. Söndagen efter midsommardagen ordnar vi en gudstjänstvandring som avslutas i Säfstaholms slottspark, med egen picknick. Våra uppskattade prat och promenadsamlingar på torsdag förmiddagar fortsätter under hela sommaren.

Våra anställda Anki Folke och Elin Sönnerfors kommer att ha sina semesterveckor så att någon finns i tjänst hela sommaren förutom veckorna 29 och 30. Om du behöver kontakt under dessa veckor kommer församlingsföreståndarens telefon vara bemannad.

Vi räknar med att starta upp hösten verksamhet i början av september.

Så vill vi önska alla en skön sommar och Guds rika välsignelse!