Jul i Ekbackskyrkan.

Även om vi inte kan träffas fysiskt som vi brukar vill vi ändå fira Jesu födelse på några andra sätt:

Vi börjar fjärde advent med att sjunga in julen med en inspelad julsångsgudstjänst. Gudstjänsten är sammanställd av flera inspelningar med olika personer i kyrkan och i egna hem.

Med start 21 december fram till julafton kommer vi att publicera andakter och några tankar inför julen digitalt med våra anställda, församlingsföreståndare Anki Folk och diakon Elin Sönnerfors.

Du kan ta del av de olika inspelningar på vår hemsida, på Facebook eller Youtube.

På julafton fortsätter våra torsdagspromenader, med avslutande skinksmörgås utanför kyrkan.

Juldagen prövar vi något nytt med en juldagsvandring. Du kan besöka olika stationer i och kring kyrkan där du kan ta del av julens glada budskap på olika sätt. Varje station kan bara besökas av maximalt 7 personer år gången. Självklart ser vi till att hålla ordentliga avstånd.

Annandag jul delar vår församlingsföreståndare några tankar digitalt i en inspelning. Den kan du också se på hemsidan, Facebook eller Youtube.

Läs mer om de olika händelserna i kalendariet eller i det här brevet från Anki Folke.

God Jul och Gott nytt år!