Ekbackskyrkan 20 år

Första advent kan Ekbackskyrkans församling fira 20-årsjubileum. Nu blir det tyvärr inget firande men vi vill ändå uppmärksamma det något. Församlingens förste ordförande Lars Olsson har skrivet en text som beskriver turerna kring och bildandet av församlingen. En hopslagning av fyra församlingar från två olika samfund. Du kan läsa den här.

Vi vill också som 20-åring se framåt. Det gör vi bland annat genom att starta en jubileumsinsamling. Pengarna tänker vi ska gå till att utveckla nya former och verksamheter för att nå ut till människorna i Vingåker. Målet är att samla in minst 20.000:-, tusen kronor per år som församlingen funnits. Du kan ge din gåva genom att swisha 123 26831 34 eller använd bankgiro 624-7027.

Inför församlingens 10 –års jubileum producerades en liten videofilm. Tyvärr har vi inte haft tid att göra om detta till vår 20-årsdag. Men den gamla filmen är väl värd att se igen. Den beskriver på ett roligt och inspirerande sätt de första 10 åren, du kan se den här. Kanske nån antar utmaningen att göra en ny film som också speglar de senaste 10 åren.